OLASZORSZÁG online térképek
Olaszország - Nagyvárosok


   

Online, interaktív térképek, útvonaltervezők

Online vásárlás:
Térképek, útikönyvek

  

Olaszország autóstérkép

Viamichelin.com. Útvonaltervező és árnyékolt domborzati autóstérkép.
Részletesség: a nagyobb városok, főútvonalak.

 

Olaszország autóstérkép - Szarvas map

A karton borítós térképet autóban is használható névmutatófüzet (postai irányítószámokkal) teszi teljessé. A térképen szereplő földrajzi koordináták lehetővé teszik a kiadvány használatát a műholdas navigációs rendszerekben (GPS kompatibilitás).

Olaszország térkép - TIPP

Olaszország interaktív térképe, egy egészen kiváló térképes JAVA alkalmazás, könnyű, gyors kezelhetőség.

 

Olaszország autótérkép - Cartographia

Autózáshoz, útvonaltervezéshez fontos információt tartalmazza. Nem csak az utak minőségéről és az egyes útszakaszok hosszáról tájékoztat, hanem idegenforgalmi nevezetességek, nemzeti parkok, kempingek, gyógyfürdők, vasútvonalak is feltüntetésre kerülnek.

Olaszország autópálya térkép

A térképre kattintva egy interaktív alkalmazásba jutunk, webkamerák, szervízek....

 

 

Olaszország turistatérképek

Több mint 200 olasz turistatérkép.

Sematikus autópályatérkép

Segít eligazodni a viszonylag sok autópálya között, lehajtók jelölése.

Észak-Adria - Velence autótérkép - f&b

Észak-Adria, Velence keményborítós autó- és szabadidőtérképe, amely a TOP 10 Tipp sorozat tagja. A kiadvány az adott terület megtekintésre leginkább javasolt 10 nevezetességét is bemutatja. A térkép négynyelvű jelmagyarázatot tartalmaz, a névmutatófüzetben pedig Velence térképe, a látnivalók leírása is megtalálhatók.

Észak-Olaszország autós térkép - f&b

Észak-Olaszország keményborítós autótérképe négynyelvű jelmagyarázattal. A kiadványhoz névmutatófüzet tartozik, melyben a postai irányítószámok és néhány város belvárostérképe is megtalálhatók.

Olaszország útikönyv - Útitárs

Több mint 2000 színes fénykép készült könyvünk számára.
Könnyen áttekinthető panorámatérképek igazítják el a kerületek, utcák és épületek között. A helyi étel- és italkülönlegességek ínycsiklandó fotói egészítik ki az egyes régiók bemutatását.
A városonként felsorolt látnivalók, nyitvatartások, események és piaci napok megkönnyítik az útiterv összeállítását. 670 oldal, színes fotókkal.

Multimap -interaktív Olaszország térkép

A Multimap interaktív térképe több szinten nagyítható, a nagyobb városokban utcaszintű találatokkal.

 

Velence útikönyv - Cartographia

Haladás és hagyomány. E két fogalom játszott és a mai napig játszik kulcsszerepet Velence életében. Vajon a Velencei-öbölben álló homokpadok által határolt lagúnák miatti földrajzi védettség vagy a gazdag keleti kereskedelmi kapcsolatok miatti globális gondolkodás, a különböző kultúrák elfogadása, a flotta ereje, a dózsék bölcsessége, a tenger iránti tisztelet tette kitörölhetetlenné Velence nevét a történelemkönyvekből? 192 oldal, színes fotókkal, térképekkel.

Olaszország domborzati térképe

 


Olaszország útikönyv - Lonely planet

A római kori építészet legyűgöző alkotásai, a reneszánsz művészet gazdagsága, történelmi korok levegőjét árasztó, elbűvölő városok, hívogató tengerpartok, gasztronómiai élvezetek a pastától a finom borokig, ez az útikönyv­ a napfényes Olaszország ezernyi csodájával ismerteti meg az utazót. 1016 oldal, 26 oldal színes melléklettel.

További térképek és útikönyvek >>