VELENCE térkép - city map Venice - Venedig Stadtplan
Olaszország - Nagyvárosok


   

Online, interaktív térképek, útvonaltervezők

Online vásárlás:
Térképek, útikönyvek

      

Velence - Olaszország online térkép

Tuttocitta.libero.it - 11 fokozatú ZOOM funkció autóstérképtől az utcatérképig, nyomtatható térkép.

 

 

Olaszország autótérkép - Cartographia

Autózáshoz, útvonaltervezéshez fontos információt tartalmazza. Nem csak az utak minőségéről és az egyes útszakaszok hosszáról tájékoztat, hanem idegenforgalmi nevezetességek, nemzeti parkok, kempingek, gyógyfürdők, vasútvonalak is feltüntetésre kerülnek.

Olaszország térkép - TIPP

Olaszország interaktív térképe, egy egészen kiváló térképes JAVA alkalmazás, könnyű, gyors kezelhetőség.

 

 

Olaszország szuperatlasz - f&b

Olaszország részletes autóatlasza, amely tartalmazza a nagyobb városok áttekintő térképét is. A számos turistainformációt, nevezetességet feltüntető atlasz végén található a névmutató.

Velence Google Maps térkép

Navigálható műholdas térkép.

 

 

Olaszország autótérkép - Szarvas map

A karton borítós térképet autóban is használható névmutatófüzet (postai irányítószámokkal) teszi teljessé. A térképen szereplő földrajzi koordináták lehetővé teszik a kiadvány használatát a műholdas navigációs rendszerekben (GPS kompatibilitás).

Velence átnézeti térkép

Multimap. Többféle nagyítási lehetőséggel
Részletesség: átnézeti térkép, a nagyobb városok, főutak

 

Észak-Olaszország autótérkép - f&b

Észak-Olaszország keményborítós autótérképe négynyelvű jelmagyarázattal. A kiadványhoz névmutatófüzet tartozik, melyben a postai irányítószámok és néhány város belvárostérképe is megtalálhatók.

Velence autóstérkép

Viamichelin.com. Útvonaltervező és árnyékolt domborzati autóstérkép.
Részletesség: a nagyobb városok, főútvonalak.

 

Olaszország útikönyv - Útitárs

Több mint 2000 színes fénykép készült könyvünk számára.
Könnyen áttekinthető panorámatérképek igazítják el a kerületek, utcák és épületek között. A helyi étel- és italkülönlegességek ínycsiklandó fotói egészítik ki az egyes régiók bemutatását.
A városonként felsorolt látnivalók, nyitvatartások, események és piaci napok megkönnyítik az útiterv összeállítását. 670 oldal, színes fotókkal.

Velence térképe - Map 24

Map24.com. Útvonaltervező és interaktív térkép. Többszintű nagyítási lehetőség, távolság mérés. Zoom-hoz ohasznos az egér görgője.
Részletesség: nagyobb főútvonalak a településen.

 

Velence útikönyv - Cartographia

Haladás és hagyomány. E két fogalom játszott és a mai napig játszik kulcsszerepet Velence életében. Vajon a Velencei-öbölben álló homokpadok által határolt lagúnák miatti földrajzi védettség vagy a gazdag keleti kereskedelmi kapcsolatok miatti globális gondolkodás, a különböző kultúrák elfogadása, a flotta ereje, a dózsék bölcsessége, a tenger iránti tisztelet tette kitörölhetetlenné Velence nevét a történelemkönyvekből? 192 oldal, színes fotókkal, térképekkel.

 

Olaszország útikönyv - Lonely planet

A római kori építészet legyűgöző alkotásai, a reneszánsz művészet gazdagsága, történelmi korok levegőjét árasztó, elbűvölő városok, hívogató tengerpartok, gasztronómiai élvezetek a pastától a finom borokig, ez az útikönyv­ a napfényes Olaszország ezernyi csodájával ismerteti meg az utazót. 1016 oldal, 26 oldal színes melléklettel.

Velence .lap.hu

Linkgyűjtemény sok hasznos információval.

 

Olaszország útikönyv - Polyglott

A kiváncsiakat és az aktív pihenésre vágyókat színes magazinoldalak látják el extra információkkal és naprakész címekkel. 12 részletes túraleírás és 5 városismertető. Több mint 200 bennfentes tipp azoktól, akik a legjobban ismerik Olaszországot. A városismertetőkhöz és az útleírásokhoz szorosan kapcsolódó 5 város- és 6 résztérképnek köszönhetően könnyen tájékozódhatunk utunkon.


További térképek és útikönyvek >>