Eger térkép
Magyarország - Heves


Részletes város térkép, autóstérkép és útvonal tervező, műholdas térkép és domborzati térkép.

   

Online, interaktív térképek, útvonaltervezők

Online vásárlás:
Térképek, útikönyvek

  

Település térkép:
Eger részletes utca szintû település térkép

A Térképcentrum részletes településtérképe. A térkép utcaszintű, ezért a legkisebb településen is megtaláljuk a célt.
Az oldalról átjutunk a MÁV menetrendjéhez is.

Hevesi tájak és a Tisza-tó

A sorozat célkitűzéseinek megfelelően a kötet jól kezelhető, zsebbe tehető útikalauz, kézenfogva, vezeti a turistát látnivalótól látnivalóig Heves megye területén. A Mátra és a Bükk hegység hatalmas erdőségeivel, vadregényes várromokkal koronázott csúcsaival, völgyszorosaival, hangulatos lankáival csodálatos környezetet nyújt a történelmi, néprajzi emlékeknek és vonzó kirándulási célpont. 176 oldal, színes képekkel.

A település a Magyarország térképen:
Eger Magyarország térkép

A linkre kattintva rögtön a település helyét látjuk a Magyarország térképen. A térkép közepén a kis kék kereszt jelzi a települést.

Tisza-tó turistaatlasz - Cartographia

A kiadvány eltér a turistakalauzok szokásos felépítésétől, hiszen a terület nem alkalmas gyalogos túrázásra. A legtöbb leírás a vízitúrázóknak és strandolóknak ad információt, bemutatva a tájegység egyedülálló növény- és állatvilágát, valamint a szigorúan védett területek tanösvényeit. A horgászoknak a halak bemutatása, valamint a horgászrend segít.

Műholdas térkép a településről:
Eger a Google-Maps műholdas térképen

A Google kitűnő térképe, választhatunk térkép (Map), műholdas térkép (Satellite), és Hibrid változat között. A bal oldali csúszkával a Zoom funkció érhető el, de a legegyszerűbb az egér középső görgőjét használni, navigálás a egér lenyomva tartott bal gombjával.
Új funkció a "Get directions" menüvel elérhető útvonaltervező

Észak-magyarországi kerékpártúrák

Ez az útikönyv barangolásra hívja a túrázókat Észak-Magyarország sokszínű, vadregényes és kevésbé ismert tájaira. A Bükkbe és a Zempléni-hegységbe azokat, akik számára kihívást jelentenek a magas hegyi utak, Aggtelek környékére azokat, akik a karsztvidék sajátos felszíni formáival és izgalmas barlangjaival kívánnak megismerkedni, a Cserehát lankáira és a Bodrog-köz, valamint a Bükkalja kis szintkülönbségű útjaira a kezdő bicajosokat, gyerekes családokat.

Viamichelin autóstérkép

Jól használható autóstérkép gyors navigációval.

 

Bükk térkép - Szarvas map

A térkép a Bükk-hegység területét egy lapon ábrázolja és kellemes hajtogatásával beleillik a zöld sorozatba. A gyalogos turizmus mellett a bicikliseknek is megfelel. A térképhez mellékelt mini turista kalauzban az alábbi területek részletes sétálótérképe is megtalálható:
Lillafüred, Alsóhámor, Felsőhámor, Bükkszentkereszt
Bánkút és Csipkéskút, Szilvásvárad / Szalajka-völgy
Noszvaj és Síkfőkút

Településkereső:
Eger, Magyarország térkép

A Magyarország térképrészlet közepén a piros kör jelzi a települést.

 

Mátra turistatérkép - Cartographia

A turistatérkép-sorozat lefedi az ország legfontosabb idegenforgalmi, túrázási körzeteit. A térképek tartalmi javítását helyszíneléssel, a beérkezett észrevételek segítségével, valamint a helyi természetbarát szövetségek által megadott információk felhasználásával végezzük.


Eger utcakereső

Eger térképe utcakereső funkcióval

 

Magyarország szuperatlasz

Magyarország legrészletesebb autóatlasza háromnyelvű jelmagyarázattal, várostérképekkel és autópályacsomópontrajzokkal. Spirál atlasz
1: 200 000

Autóstérkép és útvonaltervező
Eger térkép, és útvonaltervező

A T-online térkép és útvonaltervezõ sokrétû szolgáltatást kínál. Például utca szintû keresési lehetõség a kisebb városokban is, optimalizálható útvonaltervezés, keresés GPS koordináták alapján.

Mátra turistaatlasz - Cartographia

A kiadvány 28 túraleírásban ad ötletet a különböző látnivalók felfűzésével, de található leírás a teljesítménytúrákat kedvelőknek is. A Mátra múltjáról az általános tájékoztató, a turistáskodás múltjáról és a hajdani kisvasutakról szóló leírások, míg a jelenjéről a hegyvidék üdülőhelyeit és a kerékpártúrákat bemutató fejezetek számolnak be.

További térképek és útikönyvek >>